ישנם לא מעט מגבלות בבחירת מנות לאירוע, אך ניתן להתגבר עליהן בקלות, להרשים את האורחים ולעלות את מפלס ההנאה

 

 

אחת המגבלות העיקריות, שתשפיע על בחירת המנות לאירוע, וכמעט על כל מרכיב אחר, היא התקציב. אך עם מגבלה זו קל ופשוט להתמודד ברגע שקובעים מה יהיה המחיר הגבוה ביותר למנה. על מנת לחשב מחיר ריאלי, כדאי לבצע סקר שוק ראשוני, לבדוק אולמות בבאר שבע ובשאר אזור הדרום ואפילו לשאול חברים או בני משפחה שהתחתנו בתקופה האחרונה.

עוד קריטריון שכדאי לקחת בחשבון כשבוחרים את מגוון המנות בתפריט לאירוע הוא הגבלות אכילה. מעבר לדרגת הכשרות, חשוב שהתפריט יכלול גם מגוון מנות לצמחונים, טבעוניים, סוכרתיים ומי שרגישים גלוטן.

העונה בה מתקיים האירוע עשויה להוות מגבלה נוספת שתשפיע על הבחירה. למרות שהיום אפשר ליהנות מתותים ואבטיחים לאורך כל השנה, עדיין יש עונות שבהן מוצרי מזון וחומרי גלם מסוים יקרים יותר וזמינים פחות. בהמשך לכך, במקום להתייחס לכך כמגבלה, מומלץ לאמץ את העונה בה חוגגים ולנצל את היתרונות שלה. כדאי לבחור במנות שמכילות מרכיבים עונתיים ולסחוף את האורחים לאווירה המסוימת והמיוחדת לעונה גם בעזרת הטעם.

למרות כל המגבלות וההגבלות, עדיין מדובר באירוע שאחת ממטרותיו העיקריות היא לגרום לאורחים ליהנות. הרושם והסטייל מהווים חלק בלתי נפרד מהחוויה הכללית, שכוללת גם את העיצוב והאוכל. לכן, מומלץ לבחור בסטייל מסוים, שילווה את רוב המנות בתפריט ויבוא לידי ביטוי גם באופן בו המנות מוגשות, עם צילחות ראוי וכולי. מוזמנים ללחוץ כאן בכדי להיכנס אל דף המנות שלנו

 

 

מנות ללא גבולות

053-9419527